#Femunvermut

VermuTeatre és una companyia de teatre de Lleida que amb els seus espectacles, d’humor amarg i intel·ligent, vol transportar al públic a una terrassa de bar en un dia assolellat de primavera. En aquest entorn es tracta d’aproximar temes tabús al públic amb la quotidianitat de fer un vermut acompanyat dels amics, per recordar-los que, de vegades, les coses no són tant greus com semblen…

LA NOSTRA VISIÓ, MISSIÓ I VALORS

La nostra VISIÓ és poder oferir al públic del territori català espectacles d’humor amarg i intel·ligent de bona qualitat, així com poder crear una xarxa de treball que ens ajudi a millorar cada cop més la qualitat dels espectacles.

La MISSIÓ teatral que ens proposem tracta d’aproximar temes tabús al públic amb la quotidianitat de fer un vermut acompanyat dels amics, per recordar-los que, de vegades, les coses no són tant greus com semblen…

Tot això sense deixar de banda els nostres VALORS:

Ser REFINATS tant en el tractament dels temes tabús i el conjunt dels nostres espectacles, així com en el bon vermut, la clau es troba en la barreja i tractament dels seus ingredients.

Generar AMISTAT, tant a l’hora de fer teatre com en l’hora de fer el vermut. I és que no volem deixar mai d’estar envoltats de la millor companyia.

Sempre mantenir l’ESPERIT DE MILLORA que ens ha caracteritzat durant la nostra formació i ara en els nostres espectacles, mai deixarem d’aprendre.