#Femunvermut

Per iniciar el nostre projecte teatral representarem una obra de teatre coproduïda per l’Aula Municipal de Teatre de Lleida. Aquesta obra serà de petit format, representada pels dos actors i que passarà en un bar i el públic podrà seure a les mateixes cadires del local, ja que el nostre espectacle està basat amb el teatre de proximitat i en llocs no convencionals, més enllà de l’escenari.

Més enllà d'aquesta obra, els espectacles de VermuTeatre estan enfocats a un públic adult que estigui disposat a riure dels aspectes humans que considerem tabús i que no en parlem gaire públicament. Tot i així, si ho mirem bé, aquests tabús són temes de molta importància i que valdria la pena explicar-nos, o tot el contrari, aspectes de la vida que manquen d’importància i que no sabem per què no volem fer publics. I és que, com diem a VermuTeatre: les coses no són tant greus com semblen…

“Un dit de llibertat” és una obra de teatre de barra coproduïda per l’Aula Municipal de Teatre de Lleida i amb la participació de Vermut Miró de Reus.

Descarrega't la presentació d'Un dit de llibertat